Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Polícia pátra po nezvestných osobách. Nevideli ste ich?
Zdielať na

Polícia pátra po nezvestných osobách. Nevideli ste ich?

ŽILINA/GALANTA / Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestných osobách. Policajti pátrajú po 54-ročnom Stanislavovi Štafovi zo Serede a po 15-ročnej Deryl Sophii De Maio z Divinky-Lalinka v okrese Žilina. Akékoľvek informácie o nezvestných môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na sociálnej sieti PZ.

Polícia pátra po 15-ročnej Deryl Sophii De Maio

Žilinská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 15-ročnej Deryl Sophii De Maio z Divinky-Lalinka v okrese Žilina. Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriely Kremeňovej je nezvestná od pondelka 18. septembra, keď odišla z resocializačného zariadenia v okrese Krupina na neznáme miesto.

Doplnila, že nezvestná je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé čierne vlasy po pás. Zvláštnym znamením je tetovanie v tvare kríža na členku ľavej nohy.

Akékoľvek informácie o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na sociálnej sieti PZ.

Polícia pátra po nezvestnom Stanislavovi Štafovi zo Serede

Polícia pátra po nezvestnom 54-ročnom Stanislavovi Štafovi zo Serede. Od konca augusta sa nikomu neozval. Pracuje pravdepodobne v Nemecku, nie je vylúčené, že sa v súčasnosti nachádza na Slovensku. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Nezvestný je 175 centimetrov vysoký, strednej postavy a má prešedivené vlasy.

Políciu oslovil Stanislavov brat s tým, že sa s ním nevie spojiť. Bratia spolu už dlhšiu dobu komunikovali len na diaľku. Posledný email, ktorý nezvestný poslal, prišiel koncom augusta. Odvtedy sa s nikým známym nespojil a nedal o sebe žiadnu správu.

Kto muža videl, alebo má informácie o jeho súčasnom pobyte, nech kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo napíše súkromnú správu na sociálnej sieti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy