Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tragická jazda v protismere: Šofér neprežil silnú zrážku s kamiónom
Zdielať na

Tragická jazda v protismere: Šofér neprežil silnú zrážku s kamiónom

SENEC / Na ceste medzi Sencom a Sládkovičovom sa v nedeľu 9. septembra stala tragická nehoda. Vo večerných hodinách sa zrazil kamión s osobným autom. O život prišiel 47-ročný vodič škodovky.

Podľa prvotných informácií z miesta nehody, vodič osobného auta prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Náraz bol taký silný, že vodič auto utrpel vážne poranenia a museli ho oživovať. Na miesto vyrazili záchranné zložky vrátane vrtuľníka. Obe vozidlá ostali po náraze na protiľahlých krajniciach. Na miesto ako prví dorazili galantskí hasiči, ktorí museli muža zo zdemolovaného auta vyslobodiť a okamžite ho začali oživovať. Podľa informácií TV JOJ šlo o 47-ročného Stanislava z Bratislavy. 

Na miesto priletel aj vrtuľník

Na miesto dorazil aj záchranársky vrtuľník, ten však po niekoľkých hodinách odchádzal bez pacienta. "Po pristátí záchranárskeho vrtuľníka sa lekár leteckých záchranárov pridal k rozšírenej resuscitácii.47-ročný vodič utrpel po čelnom náraze s kamiónom zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a ani záchranári mu už nedokázali pomôcť. Svojim zraneniam žiaľ, na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Obaja vodiči mali byť v aute bez pasažierov. "Na miesto udalosti sme vyslali policajného vyšetrovateľa s výjazdom, ktorí spolu zadokumentujú nehodu a preveria presné príčiny a okolnosti celej udalosti," uviedla Mária Linkešova, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trnava.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy