Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Od schránok na čelné sklo: Roznášanie predvolebných letákov skončilo dramaticky
Zdielať na

Od schránok na čelné sklo: Roznášanie predvolebných letákov skončilo dramaticky

PREŠOV / Na tohtoročnú predvolebnú brigádu mladý Prešovčan tak skoro nezabudne. Počas toho ako roznášal predvolebné letáky ho zrazilo auto. Príčinu ako aj okolnosti nehody preverujú prešovskí dopravní policajti. Predvolebné letáky lietali po zrážke vzduchom. Mladého muža s poranením hlavy previezli do nemocnice.

Mladý, len 25-ročný chodec s predvolebnými letákmi v ruke chcel prejsť na druhú stranu cesty, keď došlo k zrážke s osobným autom. Za jeho volantom sedel 63-ročný vodič. Stalo sa to na ceste neďaleko centra mesta. Po zrážke s osobným autom skončil chodec v opatere zdravotníkov. "Po prvotnom ošetrení bol muž s poranením hlavy prevezený do nemocnice," informoval Viliam Sládek, hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Alkohol rolu nezohral

Dopravný policajt vyznačil na zemi nielen smer chodca, ale aj brzdnú dráhu osobného auta. Obidvoch účastníkov nehody podrobili dychovým skúškam ešte na mieste nehody. "Obaja muži boli na mieste podrobení dychovým skúškam. V oboch prípadoch bol výsledok negatívny," objasnila policajná hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov Jana Ligdayová.

Vodičovi po nehode do reči nebolo. Nedozvedeli sme sa ani to, aká farba svietila na semafore pri priechode pre chodcov. Hovorkyňa uviedla, že nehoda je v štádiu objasňovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy