Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mimoriadna smola: Urobil si fotku s ministerkou, tá ho neskôr zrazila autom
Zdielať na

Mimoriadna smola: Urobil si fotku s ministerkou, tá ho neskôr zrazila autom

Zdroj: isifa/ilustračné

VARŠAVA / O mimoriadnej smole môže podľa poľských médií hovoriť deväťdesiatšesťročný obyvateľ dediny Božacin na západe Poľska. Na internet dal spoločnú fotografiu s poslankyňou. Tá ho neskôr – už ako novopečená ministerka zdravotníctva – zrazila na priechode pre chodcov. O nehode informoval server Fakt.pl, ktorý sa spojil so zraneným dôchodcom v nemocnici, ale ten sa odmietol vyjadriť.

Ministerka svojím súkromným terénnym vozidlom zrazila na priechode cyklistu, ktorému policajti hneď pripísali vinu za nehodu. Vraj "prudko vošiel" na priechod a zo zrážky s ministerkou si odniesol len pár modrín, uviedol portál Onet.pl. V nemocnici sa ale ukázalo, že dôchodca možno utrpel vážnejšiu ujmu, a tak sa vyšetrovania chopila prokuratúra. "Je predčasné uvádzať, kto je vinník," povedal Onetu prokurátor Marcin Kubiak. Prokuratúra však nehovorí o ministerke, ale iba o "37-ročnej vodičke", dodal portál.

"Musíte mať veľkú smolu, aby ste si urobili fotku s osobou, ktorej neskôr spadnete pod kolesá," napísal Fakt.pl, ktorý tiež zverejnil inkriminovanú snímku s rozmazanou tvárou dôchodcu. Pod snímkou mu teraz priatelia želajú skoré uzdravenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy