Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Auto sa zrazilo so záchrankou, ktorú vyslali na pomoc. Po nehode skončili ďalší ľudia v nemocnici
Zdielať na

Auto sa zrazilo so záchrankou, ktorú vyslali na pomoc. Po nehode skončili ďalší ľudia v nemocnici

PREŠOV / Auto sa zrazilo so záchrankou, ktorá smerovala k pacientovi. Stalo sa to na najväčšom prešovskom sídlisku. Po nehode skončili dvaja ľudia v nemocnici a ďalší dvaja prevoz do nemocnice odmietli.

Stalo sa to na frekventovanej križovatke na najväčšom prešovskom sídlisku. Posádka rýchlej zdravotnej služby bola vyslaná na pomoc pacientovi. No do cieľa nedošla. "Na križovatke došlo k zrážke špeciálneho vozidla záchrannej služby a osobného motorového vozidla," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ v Prešove.  

Po zrážke s osobným autom musela sanitku odtiahnuť odťahovka. Pre nehodu sa tvorili zo všetkých strán kolóny, v ktorých ostala aj tranzitná doprava, ktorá smeruje do Poľska cez najväčšie prešovské sídlisko. Premávku museli riadiť policajti. "Obaja vodiči boli na mieste podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny," dodala Ligdayová.

"Dopravná nehoda si vyžiadala 4 zranené osoby. Dve z nich boli po ošetrení záchranármi prevezení do nemocnice. Dve osoby transport odmietli," ozrejmila Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS.

Stalo sa to v popoludňajšej dopravnej špičke. Okolnosti nehody preverujú prešovskí dopravní policajti. Polícia k príčine nehody poskytla nateraz len strohé stanovisko, že je v štádiu objasňovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy