Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Auto pod billboardom bez vodiča. Policajti po príchode našli vrak bez evidenčných čísel
Zdielať na

Auto pod billboardom bez vodiča. Policajti po príchode našli vrak bez evidenčných čísel

KOŠICE / Auto zaparkované pod billboardom a v ňom nikto. Takýto pohľad sa naskytol košickým policajtom, ktorí po vodičovi stále pátrajú.

Auto vrazilo do billboardu pri ceste, po zrážke ostalo úplne zdemolované a nepojazdné. Zatiaľ neznámy vodič smeroval s Volkswagenom po sídlisku KVP pričom v miernej zákrute zišiel z cesty a vrazil do reklamného pútača.

K nehode došlo pravdepodobne v noci okolo tretej hodiny. "Vodič si však nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody alebo škodovej udalosti a z miesta odišiel. Vozidlo však nechal na mieste bez tabuliek s evidenčným číslom od vozidla," uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach

Keďže auto neprekážalo v ceste, po zadokumentovaní ostalo na mieste ešte počas celého dňa. Podľa informácií TV JOJ je majiteľ muž, ktorý je v Nemecku a auto teda nešoféroval. To, či vodič ušiel z miesta kvôli alkoholu, drogám alebo iným okolnostiam prešetrujú policajti.

"Po vodičovi polícia naďalej intenzívne pátra," dodala Ivanová. Ak ste niečo spozorovali, alebo ste spoznali vozidlo, neváhajte kontaktovať políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy