Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bývalý policajt mal strieľať v motorkárskom bare. Cieľom bola jeho manželka
Zdielať na

Bývalý policajt mal strieľať v motorkárskom bare. Cieľom bola jeho manželka

TRABUCO CANYON / USA / V obľúbenom motorkárskom bare na juhu Kalifornie sa strhla streľba, ktorá si vyžiadala 4 obete, vrátane útočníka. Ďalších 6 postrelených previezli do nemocnice. Podľa zistení miestnych médií bol útočníkom bývalý policajt a cieľom jeho manželka.

Ako a prečo sa situácia medzi manželmi dostala až do bodu, že muž na svoju ženu vytiahol zbraň, to polícia zatiaľ zisťuje. Zlosť bývalého policajta si ale odniesli 9 návštevníci motorkárskeho baru. Traja, vrátane manželky, pri streľbe prišli o život, zvyšní 6 majú rôzne vážne zväčša strelné poranenia.

"Je to obrovská tragédia, s ktorou sa bude musieť naša komunita vyrovnať," povedal šéf hasičov, Sean Doran. V podniku, kde sa strieľalo práve prebiehala spoločenská akcia s názvom Noc špagiet. V reštaurácii bolo preto okolo 50 ľudí. Útočník začal páliť na manželku a keď ľudia začali v panike utekať, strieľal aj po nich. "Prvé hlásenie o streľbe sme dostali 4 minúty po siedmej večer," informoval Frank Gonzalez z kancelárie šerifa. Útočník sa podľa svedkov pred políciou zabarikádoval v kuchyni s dvomi zamestnancami baru. Mladú ženu prepustil, keď mu povedala, že je v piatom mesiaci tehotenstva. Kuchára, ale postrelil do ramena. "Prvé hliadky boli na mieste činu 2 minúty od nahlásenia udalostí. Krátko potom útočníka našli so zbraňou v ruke. Strhla sa prestrelka, počas ktorej páchateľa zastrelili," uviedol Frank Gonzalez.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy