Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Telo z ilegálneho hrobu má temnú minulosť. TV JOJ zisťovala pôvod vraždy
Zdielať na

Telo z ilegálneho hrobu má temnú minulosť. TV JOJ zisťovala pôvod vraždy

SNINA / Polícia v Snine vykopala ľudské pozostatky z ilegálneho hrobu. Televízia JOJ má v prípade tejto popravy k dispozícii nové a naozaj zarážajúce informácie.

Podľa informácií  TV JOJ malo dôjsť k úkladnej vražde ešte na jeseň v roku 2015. Páchatelia sa mali s mužom so Švajčiarska stretnúť na Sninských rybníkoch. Podľa jednej z vyšetrovacích verzií, s ktorou polícia pracuje, mal asi 50-ročný Švajčiar s jedným z páchateľov rozbehnutý spoločný biznis. Čo presne sa však medzi nimi udialo zatiaľ jasné nie je. Isté je len to, že už nie je medzi živými.

Páchatelia sa ho mal najprv pokúsiť zastreliť. Keď im tento pokus nevyšiel, o život ho podľa tejto verzie pripravili oveľa brutálnejším spôsobom, a to tak, že mu udierali kameňom do oblasti hlavy.

​Páchatelia telo odstránili

Páchatelia mali viezť telo obete autom po lúke a následne ho zakopali v hustom lesnom poraste. Ilegálny hrob bol v hĺbke asi meter a pol a telo bolo prikryté fóliu. Na miesto políciu po rokoch priviedla osoba, ktorá s prípadom môže súvisieť. Podľa informácií TV JOJ je jeden z páchateľov vo väzení zrejme pre inú trestnú činnosť a druhý je zatiaľ na slobode. "V súčasnej dobe polícia zatiaľ nezadržala žiadnu osobu podozrivú zo spáchania trestného činu úkladnej vraždy a ani žiadnej osobe nevzniesla obvinenie," uviedla Zuzana Hrabovská z Komunikačného oddelenia Policajného prezídia Slovenskej republiky.

Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Tím policajtov, príslušníkov NAKA a aj znalcov pracoval na mieste do neskorých večerných hodín. Po tom, ako vykopali pozostatky obete zaisťovali dôkladne každú stopu. Miestni obyvatelia povedali, že im z celého prípadu nasakuje husia koža.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy