Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Otrasný nález na východnom Slovensku: našli telo v ilegálnom hrobe
Zdielať na

Otrasný nález na východnom Slovensku: našli telo v ilegálnom hrobe

SNINA / Ohavným nález v okrese Snina. Policajti našli v lese zakopané ľudské telo. Podľa informácii TV JOJ bolo v hĺbke vyše jedného metra. Vrah, alebo vrahovia si vybrali miesto, ktoré je síce v hustom poraste, no hneď vedľa lúky, kam je možné dostať sa autom.

Celé okolie bolo uzavreté policajnou páskou. Oblečení v overaloch, s lopatami aj s krompáčom kopali celé hodiny. Telo sa nachádzalo v hĺbke vyše jedného metra. Podľa prvotných informácii TV JOJ by malo ísť o muža zo Švajčiarska, ktorého vrah alebo vrahovia zakopali ešte v roku 2015. Tieto informácie polícia zatiaľ oficiálne nepotvrdila.

Presné miesto v lese, kde sa telo nachádza mala podľa zistení TV JOJ označiť osoba, ktorá vie zrejme o prípade ešte oveľa viac. Ľudské pozostatky našli v hustom lesnom poraste, no v blízkosti lúky, kam sa dá ľahko dostať aj autom. Pre páchateľov preto nebolo zložité sem telo vyviezť. Bolo zabalené vo fólii, pravdepodobne kvôli zveri. "Odbor Východ národnej kriminálnej agentúry PPZ vedie trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy," uviedla  Zuzana Hrabovská z komunikačného oddelenia Prezídia policajného zboru SR. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy