Zatiahnuté
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Vážna nehoda na ceste: Z dvoch áut zostali vraky, zranení sú aj tínedžeri
Zdielať na

Vážna nehoda na ceste: Z dvoch áut zostali vraky, zranení sú aj tínedžeri

PREŠOV / Zrážka dvoch osobných áut si vyžiadala zranenie šiestich ľudí. Na miesto nehody museli vyslať viacero záchranných vozidiel. Všetci skončili v nemocnici, vrátane dvoch tínedžerov. Jedno auto vyzeralo po náraze tak, akoby museli posádku hasiči vystrihovať.

Že sa niečo stalo si niektorí obyvatelia mestskej časti všimli až keď prišli na miesto nehody záchranné zložky. Stalo sa to na štvorprúdovke smerujúcej von z mesta. Na miesto nehody museli povolať početné sily záchranárov. "Dopravná nehoda si vyžiadala šesť zranených, medzi ktorými boli aj dvaja tínedžeri. Všetkých po ošetrení previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

Z oboch áut ostali len vraky

Jedno, ktoré po náraze vyletelo mimo cestu, otvorilo ako konzervu a vyzeralo to akoby hasiči museli posádku v havarovaného auta vystrihovať. Príčinu ako aj mieru zavinenia preverujú prešovskí dopravní policajti. "Obaja vodiči, jeden vo veku 70 rokov a druhý vo veku 20 rokov, boli podrobení dychovým skúška. V oboch prípadoch bol jej výsledok negatívny," dodala hovorkyňa Krajského riaditeľa Policajného zboru Prešov Jana Ligdayová. Veliteľ zásahu HaZZ Prešov Peter Lukáč doplnil, že vozidlá boli zabezpečené proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy