Jasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO: Nahý muž pobehoval v noci po rušnej ulici. Dokonca napadol policajta
Zdielať na

VIDEO: Nahý muž pobehoval v noci po rušnej ulici. Dokonca napadol policajta

NITRA / Po Mostnej ulici v Nitre pobehoval v noci 30-ročný nahý muž. Ide o frekventovanú známu ulicu, na ktorej je množstvo barov a diskoték. Situáciu riešila hliadka mestskej polície, exibicionista, ich napadol. Incident okoloidúci aj nakrútili.

30-ročný muž sa z ničoho nič objavil na Mostnej ulici len v Adamovom rúchu. Neprekážal mu ani fakt, že vonku prší, najskôr sa porozhliadol a potom po ulici behal hore dole. "Obnažený páchateľ pobehoval na verejnosti po ulici," priblížil Erik Duchoň, náčelník mestskej polície v Nitre. Podľa informácií televízie JOJ exhibicionista bol pod vplyvom omamných látok.

Páchateľ, utekal aj pred hliadku mestskej polície, následne sa otočil a bežal od nich preč. Potom akoby sa nič nedialo kráča po chodníku. V tomto momente ho už dobiehajú policajti. S mužom sa rozprávajú a jednému z policajtov dáva v sekunde facku. Policajti, však dostávajú situáciu pod kontrolu. "Pri pokuse o spacifikovanie uderí policajta čim sa dopustil útoku na verejného činiteľa," dodal Duchoň. 

Už na prvý pohľad bolo zjavné, že muž nie je v poriadku. Preto policajti o pomoc požiadali záchranárov. "Bola privolaná sanitka, keďže aj on sám to žiadal. Tvrdil, že je psychicky chorý," doplnil Duchoň. Po vytriezvení z drogového opojenia bude mať muž čo vysvetľovať aj štátnej polícii. "Vec preveruje ako prečin výtržníctva a útoku na verejného činiteľa," uviedla Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre

Súvisiace články

Najčítanejšie správy