Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hrozivo vyzerajúca nehoda. Policajti neverili tomu, ako dopadol vodič
Zdielať na

Hrozivo vyzerajúca nehoda. Policajti neverili tomu, ako dopadol vodič

MORAVSKÉ LIESKOVÉ / K takto hrozivo vypadajúcej nehode chodia záchranné zložky väčšinou s tým, že vodičovi a posádke vozidla už nedokážu pomôcť.

Vodič vozidla značky Hyundai jazdil v smere od obce Moravské Lieskové na Nové Mesto nad Váhom. Po prejazde miernou ľavotočivou zákrutou pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam.

Na mokrej vozovke za dažďa dostal šmyk. Prešiel do protismeru a následne mimo cestu do trávnatého porastu, kde pravou bočnou časťou vozidla narazil do stromu. Došlo k odtrhnutiu zadnej časti vozidla, pričom predná časť pokračovala po poli smerom na Nové Mesto nad Váhom, kde sa prevrátila na strechu.

51-ročný vodič vyviazol ako zázrakom len s ľahkými zraneniami. Nehoda je v štádiu objasňovania. „Podľa volania na tiesňovú linku 155 zranený muž vyšiel z auta sám. Vyslaní záchranári ho ošetrili a s viacerými zraneniami previezli do nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave.“ uviedla Katarína Kuzmová, hovorkyňa KR PZ Trenčín.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy