Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Záhada na pracovisku. Po tom, ako sa napila z vlastnej fľaše, skončila žena v nemocnici
Zdielať na

Záhada na pracovisku. Po tom, ako sa napila z vlastnej fľaše, skončila žena v nemocnici

BANSKÁ BYSTRICA / Polícia sa zaoberá prípadom, po ktorom skončila na urgentnom príjme upratovačka. Stalo sa to po tom, ako sa v práci napila minerálky zo svojej vlastnej fľaše.

Incident sa mal stať na banskobystrickom zimnom štadióne, kde pani pracuje ako upratovačka. "Mamina čistila priestory a zabuchli sa jej dvere, čiže musela obísť celý areál. Tým stratila kontrolu nad svojimi čistiacimi prostriedkami, kde mala aj svoje pitie," uviedla jej dcéra Simona Kúdelková.

Dcéra poškodenej tvrdí, že kým sa jej mama vrátila k svojim veciam, zrejme jej niekto nalial do fľaše neznámu látku. "Kým obchádzala ten priestor, niekto jej asi nalial chemikálie alebo tie čistiace prostriedky do fľaše. Keď sa napila, zacítila nejakú horkosť v ústach," priblížila dcéra.

Keďže mala o mamu strach, odviezla ju do nemocnice, kde si ju nechali na pozorovaní tri dni. "Môžem potvrdiť, že sme v tejto veci prijali oznámenie. Kolegovia to riešia ako priestupok. Predmetná fľaša bola zaistená a bude zaslaná na expertízne skúmanie," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Zimný štadión, ktorého vlastníkom je mestská spoločnosť MBB, je domovským stánkom hokejového klubu HC ´05 BANSKÁ BYSTRICA, no ľadovú plochu si môže prenajať ktokoľvek. "V čase incidentu neprebiehal v hale A žiadny tréning, nakoľko nemá ešte vybudovaný ľad," priblížila správkyňa štadiónu Helena Šikulová. "Podľa našich informácií sa po všetkých potrebných vyšetreniach v krvi nenašla žiadna otrava, preto si počkáme na definitívne ukončenie vyšetrovania a na základe neho zaujmeme potrebné stanovisko," informovala Dominika Adamovičová, hovorkyňa mesta Banská Bystrica.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy