Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vážna dopravná nehoda: Na križovatke sa zrazili dve autá
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda: Na križovatke sa zrazili dve autá

BRATISLAVA / Zmena počasia, silný dážď alebo nepozornosť za volantom majú často za následok dopravnú nehodu. Pod tú dnešnú v hlavnom meste sa pravdepodobne podpísala všetky tri faktory. V nemocniciach skončili traja ľudia.

Pravdepodobne nepozornosť jedného z vodičov sa podpísala pod dopravnú nehodu, ktorá v utorok, 1. augusta, v popoludňajších hodinách obmedzila premávku v Bratislave.

K nepozornosti za volantom pravdepodobne prispela aj zmena počasia. Výdatný dážď od rána kropil cesty na celom Slovensku. V hlavnom meste sa jeden z vodičov nedostatočne venoval riadeniu a na križovatke ulíc Rožňavská - Turbínová sa zrazil s druhým osobným autom. "Po príchode na miesto udalosti sme prieskumom zistili, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch osobných vozidiel, z toho jedno osobné vozidlo je hybridné," priblížil Marek Kútny, veliteľ zásahu z Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Hasiči museli na aute zabezpečiť protipožiarne opatrenia a do príchodu zdravotníkov poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc. Sanitky do nemocníc previezli na vyšetrenie troch ľudí. "Vykonané dychové skúšky u oboch vodičov boli s negatívnym výsledkom. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania," informovala Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy