Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Hrozivá tragédia: Matka nechtiac amputovala dcére nohu
Zdielať na

Hrozivá tragédia: Matka nechtiac amputovala dcére nohu

Zdroj: TASR

ARIZONA / K hrôzostrašnej nehode, pri ktorej prišlo o život len 6-ročné dievčatko, došlo v americkej Arizone. Žena zachytila svoju dcérku lodnou vrtuľou, ktorá jej odrezala nohu. Dievčatko previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahlo. Informoval o tom portál TN.cz.

Podľa portálu TN.cz si k jazeru Lake Pleasant prišli užiť letnú dovolenku dve rodiny. Chceli si zajazdiť na wakeboarde, a tak loďou vyplávali do väčšej hĺbky.

Po pár hodinách sa podľa stanice Fox 10 zábava premenila na horor. Matka bola za kormidlom a na doske za loďou stál jej manžel. Keď zrýchlila, aby sa rozbehol, zasiahla dcéru vrtuľou. Podľa polície si nikto nevšimol, že je dievča vo vode."Keď sa loď pohybovala dopredu, prešla dieťa, ktoré utrpelo reznú ranu na nohe," povedal jeden zo zasahujúcich policajtov.

Kvôli zlému signálu sa rodičia najprv záchranárom nemohli dovolať. Zúfalým manželom pomohli vodáci, ktorí dievčatko vytiahli z vody a odviezli ju do prístavu, kde už naňho čakala sanitka. 

Dieťa sa aj napriek snahe lekárov nepodarilo zachrániť. "Priala by som si, aby bolo niečo, čo by som mohla urobiť lepšie, alebo aby som ich mohla zbaviť toho smútku. Strata dieťaťa je srdcervúca," uviedla žena, ktorá pomáhala dostať dievčatko k záchranárom.

Prípad vyšetruje polícia, predpokladá však, že išlo o nešťastnú náhodu, píše portál CBS News.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy