Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Deti bil a zatváral do klietky: Žena tyrana udala v poslednej chvíli
Zdielať na

Deti bil a zatváral do klietky: Žena tyrana udala v poslednej chvíli

LAS VEGAS / Príbeh bitia, psychického týrania a vyhrážok smrťou ukončila matka šiestich detí telefonátom na policajnú stanicu. Strážnikom povedala, že potrebuje pomoc, lebo sa obáva o život. Keď hliadka vkročila do domu, pohľad na zúbožené deti policajtov šokoval.

Manželia z Las Vegas sú za mrežami, deti sú v opatrovníctve štátu a jedno z nich je v kritickom stave v nemocnici. "Desivé, toto si deti naozaj nezaslúžia." Amanda Samperová už nedokázala zniesť pohľad na týranie svojich detí, ktoré manžel bil remeňom, lanom a niekedy aj panvicou. Potom, ako jej muž povedal, že ju v ten deň zabije - poprosila o pomoc. "Som úplne vydesená. Potrebujem, aby sem niekto rýchlo prišiel."

Napokon zasiahla polícia

Hliadka dorazila k miestnej lekárni, odkiaľ žena volala, pretože muž jej zobral telefón. V krátkosti im opísala, čo sa za zavretými dverami ich domu deje. Policajti v okamihu vyrazili deťom na pomoc. Keď vstúpili do domu - bolo v ňom šesť detí. Dve z nich boli uväznené v zamknutej klietke pre psa. Jedno z nich dokázalo vyjsť bez pomoci, druhému pre zranenia zavolali záchranku. "Bála som sa požiadať o pomoc, lebo sa vyhrážal mojej rodine, mne aj deťom, že ak zavoláme políciu, tak nás zabije. Stále sa to zhoršovalo."

Deti navádzal ubližovať si navzájom

Spomedzi šiestich detí páru, bolo len jedno spoločné a iba to jediné bolo ušetrené týrania. Páchateľ dokonca huckal súrodencov, aby si ubližovali navzájom. "Snažila som sa ho zastaviť - kričala som po ňom a žiadala ho, aby prestal. Vtedy sa pustil do mňa. Skončila som na pohotovosti raz s rozbitou hlavou, inokedy s porezaným ramenom." Obaja manželia napokon skončili za mrežami. On bude čeliť desiatkam obvinení, ju zadržali pre zanedbanie starostlivosti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy