Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Divoká jazda v uliciach mesta. Pri naháňačke zmietli motorkára i ďalšie autá
Zdielať na

Divoká jazda v uliciach mesta. Pri naháňačke zmietli motorkára i ďalšie autá

BRNO / Ulice Brna si zmenili dvaja vodiči na závodný okruh. Pri naháňačke zmietli motorkára a nabúrali ďalšie autá. Jeden z nich bol pod vplyvom kokaínu a marihuany. Škoda sa vyšplhala do približne 10-tisíc eur. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Naháňačka dvoch áut sa začala na benzínke. Za bieleho dňa v plnej premávke vodiči šliapli na plyn a začali sa naháňať. Na svetelnej križovatke stáli vodiči aj motorkár na červenú. Dvaja muži ale nechceli čakať. Jeden obišiel stojace auto a zrazil motorkára, ten vletel niekoľko metrov do križovatky a zranil sa.

"Skontrolovali sme jeho zdravotný stav, ošetrili sme ho a následne sme ho previezli do nemocnice," vyjadrila sa hovorkyňa záchrannej služby v Brne Michaela Bothová. Piráti ciest pokračovali v šialenej jazde, ktorou ohrozovali ďalších vodičov a chodcov, prechádzali semafory na červenú, kľučkovali v protismere, zastavil ich až náraz do niekoľko zaparkovaných aut.

Obaja vodiči spôsobili škodu takmer štvrť milióna korún (približne 10-tisíc eur), za pokus o ťažké ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a ďalšie priestupky im hrozí až päťročný trest za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy