Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Sídliskom otriasla tragická správa. V byte boli nájdené 2 mŕtve osoby
Zdielať na

Sídliskom otriasla tragická správa. V byte boli nájdené 2 mŕtve osoby

SNINA / Strašná tragédia otriasla v sobotu, 8. júla, Sninou. V byte našli zastrelených dvoch mužov vo veku okolo 30 rokov. Zatiaľ nie je jasné, kto strieľal a z akého dôvodu. Polícia pracuje s viacerými verziami. Podľa zistení televízie JOJ sa mal jeden z mužom len nedávno stať príslušníkom finančnej správy.

Kukláči so štítom a v nepriestrelných vestách zasahovali v bytovke, aby otvorili dvere na jednom z bytov. Nik nevedel, čo bude vo vnútri, hasiči boli preto pripravení odpojiť celú bytovku od plynu. Zlá predtucha sa napokon naplnila, vo vnútri našli dvoch mladých mužov so strelnými zraneniami.

"Dnes popoludní boli v jednom z bytov v Snine nájdené dve osoby bez známok života. Na mieste je výjazd odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove," informoval Daniel Džobanik, vedúci oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Prešove. Podľa zistení TV JOJ bol jeden z mužov príslušníkom finančnej správy a do tohto zamestnania mal nastúpiť len nedávno.

Polícia pracuje s viacerými verziami. O tom, či išlo o vraždu a následnú samovraždu alebo jeden mužov vystrelil na druhého omylom a následne namieril zbraň proti sebe, je zatiaľ predčasné špekulovať. V prípade sa objavila aj tretia osoba, konkrétne muž, ktorý mal podľa zdroja TV JOJ zalarmovať políciu a povedať, že v byte došlo k streľbe v sobotu nadránom alebo ešte v noci.

Policajt na mieste zaisťujú všetky stopy a v prípade začali trestné stíhanie. "Bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť," uviedol Džobanik. Obyvatelia sídliska zostali v šoku po tom, ako sa o tragédii dozvedeli. Na sociálnych sieťach vyjadrujú obom rodinám nebohých mužov úprimnú sústrasť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy