Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Zlodej si prilepšil o tisícky eur. Ukradol peňaženku a vylúpil hrací automat
Zdielať na

Zlodej si prilepšil o tisícky eur. Ukradol peňaženku a vylúpil hrací automat

HUMENNÉ / Namiesto zákazníkov zamierili do krčmy policajti. To, čo mal byť pre majiteľov zárobok, skončilo v rukách zlodeja. Prilepšil si o tisícky eur - čašníčke ukradol peňaženku a vylúpil hrací automat.

Krčmu zatvárali po polnoci. To bolo ešte všetko v poriadku. O pár hodín neskôr už namiesto zákazníkov do prevádzky mierili policajti. Zlodej si trúfol na vlámačku priamo pod oknami panelákov. To, že sa do pohostinstva niekto vlámal, zistil prevádzkar v skorých ranných hodinách. Okamžite o tom informoval políciu. Terasa je síce uzavretá, no z vyšetrovania vyplýva, že páchateľ oplotenie preliezol a následne prekonal aj uzamknuté dvere. "Z vnútra ukradol peniaze z čašníckej peňaženky a taktiež vylomil kryt hracieho automatu," priblížil Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru.

Z automatu zobral všetko, čo v ňom našiel. Škody sa už teraz pohybujú v tisíckach eur, hoci náklady na opravu poškodeného zariadenie ešte vyčíslené nie sú. "Škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na viac ako 4000 eur," dodal Džobanik. Policajti obhliadkou miesta činu začali aj trestné stíhanie, a to vo veci trestného činu krádeže. Vlámačom sa v týchto dňoch v Humennom darí mimoriadne.

Zaujímajú sa aj o autá v rôznych častiach mesta, i keď podľa zistení televízie JOJ úspech mali hlavne v prípadoch, keď majitelia svoje vozidlá ani nemali zamknuté. "Polícia na všetkých skutkoch intenzívne pracuje a v súčasnosti sú vykonávané úkony za účelom zistenia páchateľa," doplnil na záver Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy