Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Diaľnica D2 bola neprejazdná. Spôsobila to nehoda troch nákladných vozidiel
Zdielať na

Diaľnica D2 bola neprejazdná. Spôsobila to nehoda troch nákladných vozidiel

BRATISLAVA / Na diaľnici D2 pred hraničným priechodom do Českej republiky došlo v stredu ráno k zrážke dodávky a nákladného auta. Diaľnicu neskôr uzavrela ďalšia nehoda troch nákladiakov.

Nehoda kamiónov na D1

Krátko pred 10.20 h prijala Polícia SR informáciu o zrážke na diaľnici D2 v smere do Českej republiky. K nehode došlo v smere do Českej republiky v blízkosti výjazdu z diaľnice na Kúty. "Krátko pred 10.20 h sme prijali informáciu o zrážke na diaľnici D2 v smere do Českej republiky. K tejto došlo v úseku 1,6 kilometra diaľnice v smere do Českej republiky, v blízkosti výjazdu z diaľnice na Kúty. Podľa doterajších informácií malo dôjsť k zrážke troch nákladných motorových vozidiel so zahraničnými EČV," priblížil.

K zrážke došlo krátko po desiatej hodine, asi kilometer od prvej nehody. Pod nešťastie sa zrejme podpísala nepozornosť jedného z kamionistov. "Podľa všetkého si nevšimol, že pred sebou už má odstavené ďalšie nákladiaky, ktoré boli v kolóne, a jednoducho narazil do nich," priblížil Vladimír Podmanický z SOSTEAM Slovakia. Aj tu zasahovali všetky záchranné zložky. Jedného z kamionistov museli ratovať záchranári. "Po príjazde na miesto zásahu záchranári ošetrili muža s úrazom hrudníka a transportovali ho do nemocnice," opísala situáciu Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov.

Úsek bol po nehode neprejazdný, tvorili sa rozsiahle kolóny a policajti odkláňali dopravu cez Kúty. Doprava na D2ke bola obmedzená až do večerných hodín. 

tvjoj

tvjoj

FB

Súvisiace články

Najčítanejšie správy