Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po hromadnej bitke na oslave krstu zomrel 29-ročný muž
Zdielať na

Po hromadnej bitke na oslave krstu zomrel 29-ročný muž

JESENSKÉ / Oslava krstín sa zmenila na tragédiu. Mnohopočetná rodina zrejme popíjala, chlapi sa potom pohádali a pobili. V nemocnici skončil 29-ročný otec dieťaťa. Jeho zranenia ale boli také vážne, že mladý muž na ich následky zomrel.

​V otrasných podmienkach žije niekoľko rodín. 29-ročný Ondrej krstil svoje prvé dieťa. Zábava sa ale potom dramaticky zvrtla. "Tam sa pohádali, vraj pobili. No všetci boli opití," opísal obyvateľ Jesenského. Policajti z Jesenského mali nájsť na chodníku ležať bezvládneho Ondreja. Niekoľko minút ho oživovali a to až do príchodu sanitky. Záchranári zraneného muža priviezli do rimavskosobotskej nemocnice, kde ale zomrel. Policajti čakali na predbežné výsledky pitvy, tie potvrdili cudzie zavinenie. "Tak bolo povedané, že mal otras mozgu, krvácanie do mozgu," dodal obyvateľ Jesenského.

Na okolnosti nešťastia sa štáb TV JOJ chcel opýtať priamo v dome, nikoho tam ale nenašiel. "Nie sú doma, lebo včera sa im vyhrážali, že ich podpália a také veci, tak odišli niekde k rodinám," pokračoval obyvateľ Jesenského. "Ušli, ale ich dneska pochytali žandári daktorých, ktorí sa bili. Tak mu šliapali, že na hlavu. Aj mňa chceli zbiť, prišla som domov z nemocnice. A všetko ma obkradli, všetko. Chlievy mi rozobrali, drevo 5 metrov ukradli, spálili mi. To je hnusná banda. Čo mi oni robili zle, to sa nedá zabudnúť," povedala obyvateľka Jesenského.

"V súvislosti s prípadom boli zadržané 3 osoby. Týmto osobám bolo vznesené obvinenie pre zločin zabitia v súbehu s prečinom výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva," informovala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. Všetkých troch obvinených mužov zadržali. Vypočúvať ich ešte bude sudca, vyšetrovateľ totiž žiada ich väzobné stíhanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy