Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tragická dopravná nehoda: Zahynuli manželia a ich 8-ročná dcérka
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda: Zahynuli manželia a ich 8-ročná dcérka

STREKOV / Približne o 15. hodine sa čelne zrazili dve autá v okrese Nové Zámky. Policajní vyšetrovatelia sú stále na mieste nehody.

​K čelnej zrážke dvoch áut došlo medzi Pribetou a Strekovom. Podľa informácií TV JOJ o život prišli traja ľudia, konkrétne 31-ročná žena, 37-ročný muž a aj 8-ročné dieťa. Podľa informácií TV JOJ bola 31-ročná žena v siedmom mesiaci tehotenstva. V aute s nimi sedel aj ročný chlapček, ktorý bol prevezený do novozámockej nemocnice. V druhom vozidle sa viezli dvaja ľudia. 55-ročný vodič bol s ľahšími zraneniami prevezený vrtuľníkom do nitrianskej nemocnice, jeho 65-ročná spolujazdkyňa utrpela ľahšie zranenia a prevezená bola do Nových Zámkov. Úmrtie troch osôb potvrdila pre TASR aj hovorkyňa OSZZS SR Alena Krčová. "Pri nehode zomreli muž, žena a dieťa. Záchranári im už nedokázali pomôcť," povedala Krčová.

Podľa informácií od polície 37-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin pravdepodobne prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim autom. "Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala polícia. "Stalo sa to na rovnom úseku cesty z technického hľadiska, či to bola indispozícia vodiča, či mal zdravotné problémy, to nám povie až lekár," uviedol Jozef Veverka, súdny znalec z odboru dopravy. "Vodič Volva brzdil, ale vodič Hyundaiu nijako nereagoval, keď vošiel do protismeru," dodal Veverka.

"Boli sme zavolaní na čelnú zrážku motorových vozidiel, príslušníci HaZZ prišli s 2 kusmi techniky. Poskytli prvú predlekársku pomoc, snažili sa o resuscitáciu zranených," priblížil Robert Ambra, riaditeľ Hasičského a záchranného zboru v Nitre. 

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy