Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia v Bratislave našla pod mostom telo muža
Zdielať na

Polícia v Bratislave našla pod mostom telo muža

BRATISLAVA / Vo štvrtok 8. júna krátko pred 11.00 h na linke 158 prijala Polícia SR informáciu o náleze tela muža. To spozoroval náhodný okoloidúci pod mostom Lanfranconi. Policajti hodnovernosť oznámenia na mieste preverili a potvrdili.

​Na petržalskej strane rieky Dunaj bolo nájdené telo muža, ktoré bolo na kameňoch priamo pod mostom. V stredu 7. júna sa podľa informácií pre TV JOJ údajne vrátil zo psychiatrie. Na miesto boli privolaní záchranári, tí však po príchode vzhľadom na rozsah zranení konštatovali smrť. Totožnosť muža je polícii známa. Objasňovaním ďalších okolností sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V. 

Policajti strávili na mieste niekoľko hodín. Kriminalistický technik zdokumentoval miesto tragédie aj telo 42-ročného muža. Dôkladne ho prezrel aj obhliadajúci lekár. Na chodníku na moste našli policajti športovú tašku s vecami. Nachádzala sa presne nad miestom, kde ležalo telo muža. Taška mala patriť nebohému. Policajti ju prehľadali a nafotili. V nej bolo poskladané oblečenie, uteráky, spodná bielizeň a drogéria. Na mieste mali nájsť aj jeho lekársku správu. Podľa našich zistení sa mal nebohý len včera vrátiť z psychiatrie, kde strávil necelý týždeň. Muž mal mať problém s alkoholom a gamblerstvom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy