Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Strašná zrážka motocykla s autom: Manželku oživoval so zlomenou rukou
Zdielať na

Strašná zrážka motocykla s autom: Manželku oživoval so zlomenou rukou

ZLATÉ MORAVCE / 67-ročný vodič nedal prednosť v jazde a skrížil cestu motocyklu. Nehoda sa stala dopoludnia na križovatke pri vjazde do Zlatých Moraviec. Po zrážke zostala veľmi ťažko zranená spolujazdkyňa, v nemocnici skončili aj obaja vodiči.

K nehode došlo na križovatke. 67-ročný vodič vychádzal z vedľajšej cesty na hlavnú. V tej chvíli išiel po hlavnej ceste motocykel, ktorý riadil 59-ročný vodič a viazol aj o rok mladšiu manželku. Zrážke už zabrániť nedokázal a vrazil do bočnej časti osobného auta.

"Vodič pravdepodobne nedal prednosť motocyklu," uviedla Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Viktória Borloková. Posádka motocykla skončila na ceste. Po silnom náraze auto vletelo do priekopy, vodič v ňom zostal zakliesnený. "Jedna osoba bola zakliesnená, v osobnom aute museli sme ju vyslobodiť hydraulickým náradím." Na miesto už zakrátko okrem hasičov a pozemných záchranárov smeroval aj vrtuľník. Zranených prevážali do okolitých nemocníc.

Na mieste oživoval manželku

Najťažšie sa zranila spolujazdkyňa z motorky záchranári ju na mieste museli oživovať. Vrtuľníkom ju previezli do nemocnice. Podľa informácií televízie JOJ vodič motocykla aj napriek zlomenine ruky do príchodu záchranárov sa snažil ešte manželku oživovať. Na ceste, odkiaľ vodič osobného auta vychádzal, je stopka. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy