Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na zastavenie úteku použili policajti varovný výstrel. Náhoda odhalila aj drogy
Zdielať na

Na zastavenie úteku použili policajti varovný výstrel. Náhoda odhalila aj drogy

SNINA / V Snine bolo počuť streľbu. Partia mladíkov sa pred policajtmi dala na útek a muži zákona tak museli použiť varovný výstrel. Ďalšie procesné úkony odpovedali na otázku, prečo mali podozriví naponáhlo. Dôvodom boli drogy.

Udalosti sa odohrali na ulici v Snine a nebola to žiadna plánovaná akcia. Všetko odhalila náhoda. Pri jednom z áut sa zdržiavala partia mladíkov. Policajti ich chceli upozorniť, aby nepúšťali nahlas hudbu. Dopadlo to ale tak, že chlapci sa dali na útek a podľa zdroja TV JOJ policajti dokonca využili varovný výstrel do vzduchu. "V súvislosti s týmito udalosťami policajti vykonávajú potrebné procesné úkony," informoval hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik.

K zraneniu žiadnych osôb nedošlo. Nasledovali osobné prehliadky a muži zákona prezreli aj auto. Čo presne našli a v akom množstve, to presne povie až znalec. "Zaistená látka bola zaslaná na expertízne skúmanie," pokračoval Džobanik. Policajti síce zadržali viaceré podozrivé osoby, no s obvinením na krku napokon skončil iba 19-ročný Sninčan.

Vzniesli mu obvinenie hneď z dvoch trestných činov. Obidva majú súvis s drogami. "Muža policajti obvinili z drogovej trestnej činnosti a tiež z trestného činu šírenia toxikománie," dodal hovorca. Obvinený muž zostáva za mrežami cely.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy