Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šťastie v nešťastí: Len 3-ročný chlapec prežil pád zo 4. poschodia
Zdielať na

Šťastie v nešťastí: Len 3-ročný chlapec prežil pád zo 4. poschodia

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Trojročný chlapec prežil v Novom Meste nad Váhom pád z okna na štvrtom poschodí bytového domu. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

K mimoriadne nešťastnej udalosti došlo v bytovke na sídlisku v okrajovej časti Nového Mesta nad Váhom. Chlapec vypadol z okna najvyššieho podlažia štvorposchodového domu, matka bola v tom čase vo vedľajšej izbe.

Malé dieťa malo prepadnúť cez sieťku proti hmyzu. Očití svedkovia si najskôr mysleli, že niekomu z okna vypadla bábika. Následne však s hrôzou zistili, že ide o živého chlapca. Okolím sa ozvali výkriky a plač.

 Chlapček dopadol priamo na chodník pred bytovým domom. "Na miesto boli okamžite privolané záchranné zložky, pričom dieťa bolo letecky prepravené do nemocnice v Bratislave. Je mimo ohrozenia života a v stabilizovanom stave," informovala polícia.

Polícia v Novom Meste nad Váhom začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. "Okolnosti a príčiny udalosti sú v štádiu vyšetrovania," informuje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy