Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodič s takmer štyrmi promile narazil do auta s dvomi deťmi
Zdielať na

Vodič s takmer štyrmi promile narazil do auta s dvomi deťmi

Zdroj: FB: Polícia SR - Bratislavský kraj

BRATISLAVA / Polícia v Bratislave opäť riešila alkohol za volantom. 31-ročný vodič s takmer štyrmi promile narazil do vozidla s dvomi malými deťmi.

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave boli v pondelok 29. mája vyslaní na Ružinovskú ulicu, kde približne o 18.20 h. došlo k dopravnej nehode, kde u jedného z vodičov úradoval alkohol. “Podľa doposiaľ zistených informácií viedol 31-ročný vodič vozidla značky Dacia, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla, následkom čoho narazil do zadnej časti pred ním nachádzajúceho sa vozidla značky Mini, v ktorom sa v tom čase nachádzali dve maloleté osoby,” informovala Polícia SR na sociálnej sieti.

Policajti v rámci prvotných úkonov vykonali u vodičov vozidiel dychové skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu. U 31-ročného vodiča sa skončila s pozitívnym výsledkom, a to až 3,83 promile. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Vodič svojím konaním spáchal prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a bolo voči nemu začaté trestné stíhanie a vznesené obvinenie. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. 

FB

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy