Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z romantiky horor: Muž prv bodol ženu, nôž potom otočil na seba
Zdielať na

Z romantiky horor: Muž prv bodol ženu, nôž potom otočil na seba

BRZOTÍN / V obci Brzotín v okrese Rožňava polícia v sobotu 27. mája zadržala 48-ročného muža, ktorý zaútočil na svoju družku a nožom jej spôsobil ťažké zranenia. Po útoku obrátil zbraň na seba a spôsobil si bodné poranenia. Sylvia teraz leží po útoku nožom s ťažkými zraneniami v nemocnici.

48- ročný Alexander bodol svoju družku do oblasti hrudníka so slovami: zomrieš ty a potom ja. Alexandrer sa mal pred útokom posilniť alkoholom, podľa miestnych to nebolo po prvýkrát. Potom ako muž svoju družku bodol, obrátil nôž voči sebe. Tak útočníka, ako aj jeho obeť previezli do nemocnice záchranári. Sylvia po útoku nožom utrpela ťažké zranenia. "Žena mala otvorenú ranu na hrudníku, muž povrchové poranenia," uviedla hovorkyňa ZZS Alena Krčová. 

So Sylviou a Alexandrom býva v dome aj ich dcéra a Alexandrova mama. O útoku pred kamerou hovoriť odmietli. Podľa informácii TV JOJ mal agresor po útoku čakať doma aj s ťažko zranenou Sylviou. Policajti ho ihneď zadržali a zaistili aj nôž, ktorým útočil.

Podľa polície sa mal muž svojej družke opakovane vyhrážať zabitím a vulgárne jej nadávať už niekoľko mesiacov. Na ženu v jednom z rodinných domov v Brzotíne zaútočil nožom, pričom ju bodol do oblasti hrudníka a následne si sám spôsobil bodné poranenia. Na miesto udalosti boli privolaní záchranári i polícia.

Rožňavský vyšetrovateľ už Alexandra obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu nebezpečného vyhrážania. "Za tieto skutky, spáchané na chránenej osobe, obvinenému mužovi hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov," vysvetlila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Jana Mésarová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy