Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jeden deň, dva stromy. Šoféri precenili svoje schopnosti
Zdielať na

Jeden deň, dva stromy. Šoféri precenili svoje schopnosti

SENICA/ DUNAJSKÁ STREDA / Dopravní policajti zo Senice a Dunajskej Stredy vyšetrujú okolnosti dvoch nehôd, ktoré sa odohrali v nedeľu 28. mája. Obidve nehody súviseli s nárazom do stromu. Traja ľudia boli zranení. Jeden vodič z miesta zmizol, druhy nafúkal.

Prvý prípad prináša viaceré otázniky

Polícia v Senici rieši nielen samotnú dopravnú nehodu, ale aj okolnosti, za ktorých mali muži auto Peugeot Boxer pred jazdou získať. "Podľa prvotných informácií mala ísť trojica mužov na dodávke z obce Jablonica, kde mali predmetné auto bez dovolenia majiteľa zobrať spred rodinného domu. Na Železničnej ulici v Senici vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel mimo cesty a narazil do stromu," uviedla polícia.

Ako doplnila, pri nehode sa zranili dvaja muži, ktorých zranenia by nemali byť vážne. "Osoba, ktorá mala auto šoférovať, mala z miesta nehody odísť preč," informovala polícia. Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody, ako aj to, kto skutočne auto pred nárazom šoféroval. Polícia v Senici zas preveruje veci v súvislosti s podozrením na trestný čin krádeže.

​Pri druhej nehode úradoval alkohol 

Okolnosti nárazu auta do stromu vyšetrujú aj dopravní policajti z Dunajskej Stredy. "Vodič na osobnom aute mal smerovať z mesta Dunajská Streda na obec Malé Dvorníky. Pri prejazde ostrej pravotočivej zákruty pravdepodobne nezvládol 29-ročný muž riadenie, zišiel mimo cesty a skončil v strome. Po nehode si šoféra prevzali do starostlivosti privolaní záchranári," uviedla polícia. Policajná hliadka muža podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,81 promile. Policajti mu zadržali vodičský preukaz a za jazdu pod vplyvom alkoholu ho riešia v správnom konaní.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy