Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Smrť motorkára: Neprežil zrážku s osobným autom
Zdielať na

Smrť motorkára: Neprežil zrážku s osobným autom

BRATISLAVA / V nedeľu, 21. mája, krátko pred deviatou hodinou večer došlo v bratislavských Podunajských Biskupiciach na križovatke ulíc Svornosti – Mramorová k tragickej dopravnej nehode medzi vodičkou motorového vozidla a vodičom motocykla.

​Podľa dosiaľ zistených informácií, počas toho, ako vodička s vozidlom značky Jeep odbočovala doľava v ľavom odbočovacom jazdnom pruhu smerom na Mramorovú ulicu, došlo k zrážke s protiidúcim vodičom idúcim na motocykli značky Kawasaki, ktorý sa približoval po hlavnej ceste. Vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

​"Po neúspešnej kardiopulmonálnej resuscitácii musel lekár konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. Vodička bola prevezená do nemocnice na jednorazové ošetrenie a odber biologického materiálu na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných návykových látok v tele. "Utrpela viaceré povrchové poranenia celého tela," dodala Krčová. Následne bola prepustená do domácej liečby.

 Prípad si prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II a začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy