Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalšia protidrogová razia. Obvineniu čelí 36-ročný muž
Zdielať na

Ďalšia protidrogová razia. Obvineniu čelí 36-ročný muž

ŽILINA / Žilinskí policajti majú za sebou ďalšiu protidrogovú akciu. A ani tentokrát nebola márna – obvineniu už čelí 36-ročný muž.

Kriminalisti urobili raziu na ulici, kde sídli mestská polícia. Muži zákona na tejto ulici zastavili auto, v ktorom sedeli dvaja chlapi. Za volantom Fabie sedel starší z nich. A jemu a aj jeho spolujazdcovi, policajti nasadili putá. "Kriminalisti vykonali akciu, zameranú na drogovú trestnú činnosť," uviedla Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline

Počas policajného zásahu mal vodič veľké problémy stáť na vlastných nohách. Najprv sa opieral o auto. A potom mu podali rozkladaciu rybársku stoličku, ktorú mal v kufri auta. "Počas tejto akcie boli vykonané dve osobné prehliadky a prehliadka iných priestorov – motorového vozidla," dodala Šefčíková.

Mladší z mužov mal pri sebe dve zatavené striekačky. A pri prehľadávaní auta bol užitočný aj služobný pes colníkov. "Bola zaistená biela kryštalická látka a zaslaná na kriminalistickú expertízu," doplnila Šefčíková.

Laboratórne testy potvrdili, že ide o pervitín. "V súvislosti s uvedenou vecou vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie 36-ročnému mužovi pre zločin nedovolená výroby omamných a psychotropných látok, jedov, alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," uviedla na záver Šefčíková. Druhý muž obvinený nebol. Rovnako, ako pred dvomi rokmi, keď sa tiež objavil pri protidrogovej razii, pri ktorej policajti zatkli mladú ženu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy