Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Monika si zarábala predajom korbáčikov a drog: Po prstoch jej klepla polícia
Zdielať na

Monika si zarábala predajom korbáčikov a drog: Po prstoch jej klepla polícia

POVAŽSKÁ BYSTRICA / 32-ročná Monika nepredávala v stánku v Považskej Bystrici len syrové výrobky, dílovala aj drogy. Po prstoch jej klepli policajti a za obzvlášť závažný zločin jej teraz hrozí až 15-ročný pobyt za mrežami.

Nenápadný stánok, ktorý už dnes nefunguje, jej na čas slúžil ako dokonalé krytie. "Policajti odboru kriminálnej polície OR PZ v Považskej Bystrici v súčinnosti s príslušníkmi Pohotovostného policajného útvaru zo Žiliny vykonali dlhodobo pripravovanú protidrogovú akciu s krycím názvom „Korbáčik“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová. 

Pri stánku, ktorý prevádzkovala, sa zákazníci striedali. Ku korbáčikom niektorým z nich pribalila 32-ročná Monika aj metanfetamín. "Pervitín distribuovala minimálne od júla 2022 viacerým osobám z mesta Považská Bystrica a jeho okolia," dodala Kuzmová. 

Prehliadkou stánku to neskončilo. Policajti pokračovali aj u nej doma. "Zaistili plastové vrecko s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky. Expertíznym skúmaním bola v tejto látke zistená prítomnosť metamfetamínu, pričom zo zaisteného množstva by bolo možné pripraviť minimálne 63 dávok drogy," opísala Kuzmová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy