Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Streľba počas rozpletania drogového biznisu. Po jedného zo zadržaných prišla sanitka
Zdielať na

Streľba počas rozpletania drogového biznisu. Po jedného zo zadržaných prišla sanitka

BRATISLAVA / Bratislavskí kriminalisti začali rozpletať drogový biznis. V časti Nový Ružinov pritom padli aj výstrely. Po jedného zo zadržaných mužov musela prísť sanitka.

Elitní kriminalisti z Bratislavy vtrhli do jedného z bytov v novej štvrti na Bajkalskej ulici. V putách mali skončili minimálne dvaja muži. Akcia pritom súvisela s rozsiahlou drogovou činnosťou. Po tom, čo bratislavskí kriminalisti dorazili na pomerne tichú ulicu, jeden z mužov sa dal na útek. Na mieste padli aj viaceré výstrely.

Policajti z miesta odniesli viaceré predmety aj značnú finančnú hotovosť, ktorú mal mladík pri sebe. Na miesto činu dorazila po niekoľkých hodinách záchranka, ktorá odviedla jedného z mužov. Ten začal na zemi zvracať a vyčítať policajtom ich zásah, pričom sa pýtal či je normálne, že dostal kopačku do hlavy.

Taktiež tvrdil, že ide o nedorozumenie a že mal pri sebe len CBD marihuanu. Ide o marihuanu, ktorá nemá psychotropné účinky. Podľa informácií TV JOJ sa však prípad týka oveľa závažnejšej trestnej činnosti. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí na mieste ošetrili muža s úrazom hlavy. Po ošetrení ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc," informovala Alena Krčová, hovorkyňa 

Polícia sa k prípadu zatiaľ odmietla vyjadriť. Argumentuje prebiehajúcimi procesnými úkonmi. V krátkom stanovisku, ktoré uviedla na sociálnej sieti však podotkla, že razia na Bajkalskej ulici bola jedným z miest zásahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy