Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hádka s nožom aj ohňom: Muž ju dobodal a sám bol prevezený vrtuľníkom
Zdielať na

Hádka s nožom aj ohňom: Muž ju dobodal a sám bol prevezený vrtuľníkom

PTRUKŠA / Ďalšia vražda v okrese Michalovce. Najskôr to vyzeralo na obyčajný požiar domu, ale po ňom našli v jeho troskách dobodané telo 48 ročnej ženy. Hlavným podozrivým je partner obete. K podobnej tragédii nedávno došlo aj v susednej obci.

Vyšetrovanie odhalilo že nešlo o nešťastnú náhodu. Pred požiarom totiž vznikla medzi partnermi hádka. Chlap po nej na svoju družku brutálne zaútočil. Muž svoju partnerku potom odvliekol do zadnej časti domu. Práve tam úmyselne založil požiar. Je pravdepodobné že chcel po tomto ohavnom čine spáchať samovraždu. Miestni obyvatelia si na dvojici nevšimli nič podozrivé. Motívom útoku bola zrejme žiarlivosť muža v kombinácii s ukončením vzťahu zo strany jeho partnerky.

Žena utrpela zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahla. Aj muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý letecký transport do jednej z košických nemocníc. "Kriminalistický technik na mieste zaistil viaceré stopy, ktoré boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie," uviedla v tlačovom vyhlásení hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy