Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bitka psov skončila zásahom polície. Jeden z majiteľov sa mal vyhrážať sekerou
Zdielať na

Bitka psov skončila zásahom polície. Jeden z majiteľov sa mal vyhrážať sekerou

KARNÁ / Začalo sa to bitkou psov, pokračovalo incidentom medzi majiteľmi a skončilo zásahom polície. Majiteľka jedného zvieraťa tvrdí, že majiteľ druhého sa jej so sekerou v ruke vyhrážal, že ju zabije.

Policajti sa do obce Karná v humenskom okrese ponáhľali v popoludňajších hodinách. K incidentu došlo na poli za rodinnými domami. Štáb TV JOJ hovoril s dvoma hlavnými aktérmi incidentu. Obaja potvrdili, že sa to začalo bitkou medzi ich psami. Žena spolu so sestrou boli sadiť zemiaky a v rukách mali motyky. Majiteľ druhého psa bol s manželkou a ani on nemal prázdne ruky. "Začali sa žrať. A keď sa psy žrali, oni motykami šli na psa. Hovoril som, aby dali motyky dole, lebo keď ich psy uvidia, ešte ich pohryzú," opísal účastník incidentu Ján.


"V ruke mal sekeru a palicu, kričal že ma zabije. Sotil do mňa a ja som spadla," opísala poškodená. "Ja som mal len malú sekerôčku na triesky, čo sa rúbe. Tak ja pôjdem ich zarúbať? Čo som na hlavu padnutý?" dodal Ján. "Poverený príslušník v danom prípade začal trestné stíhanie vo veci nebezpečného vyhrážania," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Prešove, Jana Ligdayová. Údajný agresor tvrdí, že žene síce adresoval výhražné slová, no tvrdí, že ich nemyslel vážne. "No mala som pocit ohrozenia. Ja som celý večer bola na polícii, celá roztrasená. Ešte dobre, že ten pes nechytil mňa," dodala poškodená. "V nervoch poviete všetko. Toto mi treba, takú balamutu? Mám 74 rokov, tak nech ma zavrú. Zavrieť ma môžu, pustiť musia," vyjadril sa pán Ján. "Polícia preveruje všetky okolnosti tohto prípadu," dodala hovorkyňa Jana Ligdayová.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy