Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nehybné telo v Dunaji: Pátranie po nezvestnom Marošovi skončilo
Zdielať na

Nehybné telo v Dunaji: Pátranie po nezvestnom Marošovi skončilo

OKRES DUNAJSKÁ STREDA / V studených vodách Dunaja objavili nehybné telo okoloidúci. Podľa informácií TV JOJ ide o Maroša, ktorý bol od januára nezvestný. Presnú príčinu smrti určí až pitva.

Nehybné telo v starom ramene Dunaja v blízkosti Čunova našiel náhodný okoloidúci. Na miesto ihneď zavolal políciu. Telo bolo na brehu a na jeho vytiahnutie privolali policajti hasičov. Cesta, ktorá k miestu nálezu vedie bola ťažko prístupná. Podľa informácií TV JOJ ide o telo 19-ročného Maroša, po ktorom už vyše dvoch mesiacov pátrala polícia aj PPT. Muž mal mať totiž pri sebe peňaženku, v ktorej mal doklad totožnosti. Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár. "Obhliadajúci lekár na mieste nariadil vykonať pitvu," uviedla Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

​19-ročný Maroš odišiel z domu ešte v polovici januára približne o štvrtej hodine ráno s tým, že ide do práce. Odvtedy mal vypnutý telefón a rodina o ňom nemala žiadne informácie. Pátrala po ňom polícia aj pátracie tímy s dobrovoľníkmi. "Od januára vykonali celkom osem akcií, štyri z nich boli väčšie a zúčastnili sa na nich desiatky ľudí. Pátranie bolo sústredené v okolí Dunaja, ale aj na viacerých miestach v bratislavskom kraji," vysvetlil Bruno Hauer z PPT. Práve pri vodnom diele Čunovo, ktoré je od miesta nálezu vzdialené len kúsok, našli čierny ruksak, ktorý mal patriť chlapcovi. "Poverený policajt preveruje okolnosti, za ktorých došlo k jeho úmrtiu," dodala Linkešová. Presné príčiny smrti určí až nariadená pitva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy