Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žene došli peniaze: Z bankomatu ich chcela doslova vytrieskať
Zdielať na

Žene došli peniaze: Z bankomatu ich chcela doslova vytrieskať

LIPTOVSKÝ HRÁDOK / Žene zrejme došli peniaze a riešila to svojsky, z bankomatu ich chcela doslova vytrieskať. Mestským policajtom tvrdila, že peniaze potrebovala na cestu do Prahy a chcela si kúpiť aj hamburger.

​35-ročná žena namiesto bankomatovej karty, použila kameň. "Potrebovala vytiahnuť z bankomatu peniaze, samozrejme, bez bankomatovej karty," povedal poverený náčelník MP Liptovský Hrádok Jozef Koscelník. Z blízkeho kvetináča vzala skalu. Žena pri prvom bankomate neuspela a išla k druhému. Silný hluk z úderov skaly o bankomat spozoroval mestský policajt. "Rozbehol sa k miestu a zbadal osobu ženského pohlavia, ktorá mala v ľavej ruke kameň a rozbíjala bankomat," uviedol príslušník MP Liptovský Mikuláš Róbert Šimák.

Pribehol k bankomatu, neváhal a ženu spacifikoval. Bankomat ale poriadne poškodila. "Rozbila šuplík a na ňom displej," informoval Koscelník. "Vyzval ju, aby upustila od protiprávneho konania a následne použil chvaty a hmaty. Zadržal ju až do príchodu štátnej polície, ktorá prevzala vec k ďalšiemu riešeniu," dodal Šimák. Žena stihla poškodiť dva bankomaty.

"Následne bola zadržaná. V uvedenej veci začal príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci," oznámila hovorkyňa KR PZ Žilina Zuzana Šefčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy