Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z vraždy matky obvinili jej dcéru, bola pod vplyvom alkoholu
Zdielať na

Z vraždy matky obvinili jej dcéru, bola pod vplyvom alkoholu

LEVICE / Z vraždy 54-ročnej ženy polícia už obvinila jej 30-ročnú dcéru. O rodinnej tragédii v Leviciach sme informovali včera. Matku troch detí našli policajti dobodanú v byte. Podľa informácií TV JOJ bola dcéra v čase skutku zrejme pod vplyvom alkoholu.

Najstaršia dcéra bývala s mamou v byte len pár týždňov. V noci zo soboty na nedeľu, 9. apríla, sa zrejme pohádali. Ráno vraj dcéra prišla k známemu a povedala mu, čo urobila. Ten zalarmoval políciu.

Policajti obvinenú ženu zadržali, vypočuli a posadili do cely. "Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 30-ročnej podozrivej osobe pre obzvlášť závažný zločin vraždy," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Matka troch detí mala množstvo bodných rán v oblasti hrudníka. Čo sa mohlo udiať si nevie vysvetliť ani brat nebohej. Ešte v piatok bol u sestry na návšteve. Tá bola momentálne na maródke a brat jej pomáhal. "Bol som tu v piatok a doniesol sto eur, aby si v sobotu nakúpili," uviedol Jozef, brat zavraždenej.

Sestra sa vraj bratovi posťažovala, že dcéra si občas vypije. Podľa informácií TV JOJ bola pod vplyvom alkoholu aj v čase, keď ju policajti zadržali. Brat nebohej si myslí, že za peniaze, ktoré doniesol, mohla popíjať. "Ja si to dávam za vinu, nemal som prísť. Keby som nebol prišiel a nedal jej 100 eur, možno by sa toto nebolo stalo," uviedol Jozef.

Žena je momentálne v policajnej cele. Vyšetrovateľ navrhuje, aby bola stíhaná väzobne. Presné okolnosti vraždy polícia aj naďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy