Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V byte bola nájdená mŕtva žena. Podozrivá z vraždy je jej dcéra
Zdielať na

V byte bola nájdená mŕtva žena. Podozrivá z vraždy je jej dcéra

LEVICE / V byte na prízemí našli 54-ročnú ženu bez známok života. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Ženu našli v posteli s viacerými bodnými ranami. Policajti zadržali jej dcéru, ktorá je podozrivá z trestného činu. Dcéra bývala s matkou zhruba dva mesiace. Vražde údajne predchádzalo spoločné popíjanie alkoholu a následná hádka.

V tomto paneláku v byte na prízemí zasahovali záchranárske zložky. Mali totiž informáciu, že tam prišlo k vražde. Byt otvorili hasiči a zlé tušenie sa potvrdilo. Potom ako vošla polícia do bytu vo vnútri našla mŕtvu 54-ročnú ženu. Nehybné telo ženy našli údajne na posteli. Matka 3 detí mala na tele minimálne 6 bodných rán. Policajti okolie bytu uzatvorili a začali tragédiu vyšetrovať.

Podľa informácií televízie JOJ polícia už zadržala aj podozrivú a to dcéru nebohej ženy. "Ona bola na psychiatrii a mala tam byť 3 mesiace ale pustili ju po mesiaci," uviedol známy. "Vyšetrovateľ odboru Kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," ozrejmila Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. 

Najstaršia dcéra podľa našich informácií údajne prišla ráno k známemu a povedala čo urobila. Ten okamžite kontaktoval políciu. Brat zavraždenej nám povedal, že o tom čo sa udialo sa dozvedel telefonicky od príbuznej. "Že teraz sa posaď a mne bolo jasné, že niečo sa muselo stať zle tak som sa radšej posadil, že Soňa zabila mamu," uviedol známy. 

Nebohá žena bola podľa brata skromná, milovala svoje deti a rada pomáhala zvieratám. Momentálne vraj bola na maródke a pred dvomi dňami bol u nej na návšteve. "Som jej pomáhal finančne ako som mohol, som jej ešte v piatok doniesol sto euro," dodal známy.

Čo sa presne v byte stalo polícia vyšetruje. Obvinenie zatiaľ ešte nepadlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy