Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zrážka dvoch áut na križovatke: Štyria ľudia sa zranili
Zdielať na

Zrážka dvoch áut na križovatke: Štyria ľudia sa zranili

HENCOVCE / Dve autá sa na Veľkonočný pondelok zrazili v okrese Vranov nad Topľou. Nehoda sa stala na križovatke, ktorá je miestnym dobre známa. Štyria ľudia skončili v opatere zdravotníkov.

​Vodič auta, ktoré vychádzalo z vedľajšej cesty, po nehode tvrdil, že predtým zastavil na stopke, no potom vošiel do križovatky. Práve v čase, keď tadiaľ po hlavnej ceste išlo druhé auto, ktorému nedal prednosť. "Jedno vozidlo skončilo v plote a druhé skončilo v poli otočené na streche," informoval majiteľ odťahovej služby Milan Geci-Borov. "Účastníkmi bolo päť osôb. Spolu s nami na miesto dorazila záchranná zdravotná služba, ktorá zobrala štyri zranené osoby na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Vranov nad Topľou Pavol Beňo.

"Pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel sa zranili štyri osoby. Konkrétne traja tínedžeri a jeden dospelý muž. Záchranári ich po ošetrení transportovali do nemocnice," povedala hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. "Obaja vodiči boli na mieste nehody podrobení dychovým skúškam. V oboch prípadoch bol výsledok negatívny," oznámila hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Pre zrážku bol na istý čas uzavretý jeden jazdný pruh. Nehoda sa stala na križovatke, ktorú miestni dobre poznajú. Neraz bola dejiskom nehôd. Obe autá musela z miesta nehody odviezť odťahovka. "Je to hlavná cesta 18-tka smerom na Humenné," spresnil Milan Geci-Borov. "Presná príčina dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov je v štádiu objasňovania," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy