Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragická autonehoda si vyžiadala 3 ľudské životy
Zdielať na

Tragická autonehoda si vyžiadala 3 ľudské životy

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Životy troch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu v skorých ranných hodinách v Liptovskom Mikuláši. V Liptovskom Mikuláši nad ránom vyhasli tri mladé životy. Manželský pár prišiel o obidve svoje deti. Podľa informácii televízie JOJ dcéra pracovala v pizzerii a jej brat bol v maturitnom ročníku. Pri havárii prišla o život aj kamarátka súrodencov. Nehodu prežila iba jedna mladá žena. Utrpela však ťažké zranenia. Polícia zatiaľ neuviedla, kto auto šoféroval. Podľa rodičov súrodencov sa partia mladých vo veku od 19 do 22 rokov vracala z Demänovskej Doliny.

Takto to vyzeralo po nehode. Partia mladých ľudí autom narazila do pouličnej lampy. Na mieste zomreli sestra a brat. Silný náraz neprežila ani ich kamarátka. "Moje deti. Naše deti to boli," smutne povedali rodičia nebohých súrodencov. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla zn. Volkswagen Golf do stĺpa," odpovedala Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 

"Hasiči po príchode na miesto udalosti asistovali záchrannej zdravotnej službe pri pomoci zraneným osobám. Zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a proti úniku prevádzkových kvapalín," uviedla Eva Krajčiová, riaditeľka Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši. 

Matka v jeden okamih stratila svoje dve deti. Staršiu dcéru a brata. Spolu s otcom po nehode na mieste hľadali mobil svojej zosnulej dcéry. "On mal maturovať, tá už nechodila do školy, mala po škole," povedal otec súrodencov.

Na miesto rýchlo prišli zdravotníci aj hasiči. "V čase príchodu záchranárov na miesto boli dve ženy mŕtve, muža sa ešte pokúšali oživiť, ale bezúspešne. Ťažkým zraneniam podľahol tiež," uviedla Alena Kŕčová, hovorkyňa operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 19-ročná kamarátka podľa informácii TV JOJ mala zranenú hlavu.

S ťažkými poraneniami prijali mladú ženu do nemocnice v Liptovskom Mikuláši. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania a nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie," ozrejmila Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy