Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jeden most, dve nehody. Najskôr alkohol, neskôr neskúsenosť
Zdielať na

Jeden most, dve nehody. Najskôr alkohol, neskôr neskúsenosť

UDAVSKÉ / Vodičák má sotva 4 mesiace a pri pohľade na zničené auto ťažko veriť, že z neho vyšla po vlastných. Vozidlo mladej vodičky sa prevrátilo aj s kovovým zábradlím, ktoré sa zapichlo do jeho prednej časti. Hasiči museli zábradlie postupne rozpíliť.

Nehoda, ktorá by sa za normálnych okolností stať nemala. 18-ročná vodička má podľa slov otca, s ktorým sme sa rozprávali vodičák sotva 4 mesiace a pod haváriu sa zrejme podpísal nedostatok skúseností. "Pred našim príchodom už vodiča vo vozidle nebola, bola ošetrená vo vozidle RZP," povedal vedúci zásahu hasičského a záchranného zboru v Humennom Peter Bazar. 

Našťastie, žiadne vážne zranenia neutrpela. Na moste narazila vozidlom do kovového zábradlia, ktoré sa zapichlo do jeho prednej časti. Následne sa auto aj s vytrhnutým zábradlím prevrátilo. 

Presne na rovnakom moste v Udavskom sa stala nehoda aj prednedávnom. Aj vtedy zostalo vozidlo podobne prevrátené, avšak tam nehrala hlavnú úlohu neskúsenosť, ale čosi úplne iné. "Vodičovi bola nameraná hodnota 2,3 promile," dodala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy