Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ďalší útok nožom: Sused bodol suseda, dôvod vás prekvapí
Zdielať na

Ďalší útok nožom: Sused bodol suseda, dôvod vás prekvapí

BANSKÁ BYSTRICA / Po nedávnom útoku na tínedžerku museli policajti v Banskej Bystrici opäť riešiť útok nožom. Hádka dvoch nájomníkov sa skončila bodnutím. Dôvod bol naozaj bizarný.

Banskobystrickí policajti museli v krátkom čase opäť riešiť útok nožom. "Incident sa odohral v utorok 4. apríla vo večerných hodinách v jednom z domov na Laskomerskej ceste v Banskej Bystrici," informovala polícia na sociálnej sieti. Nájomníci sa hádali údajne pre sušenie oblečenia na chodbe bytového domu. "Konflikt sa skončil bitkou, pri ktorej 24-ročný muž bodol nožom 53-ročného suseda do oblasti brucha," uviedla polícia.

Zraneného muža museli okamžite transportovať do nemocnice. "Útočník skončil v putách a bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví," uzavrela polícia.

FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

​Len nedávno sme vás informovali o tragédii v Banskej Bystrici, pri ktorej napadol 22-ročný vysokoškolák 15-ročnú tínedžerku. Dvojica sa nikdy predtým nevidela, útočník si obeť vybral náhodne. Alenku bodol veľkým kuchynským nožom a spôsobil jej mimoriadne vážne zranenia. Motív jeho konania nie je jasný. Obvinili ho z pokusu o vraždu.

​Kamarátky sa večer skejtbordovali na ceste za rodinnými domami, tak ako veľakrát predtým. Znenazdajky sa k ním priblížil mladý muž s nožom v ruke. 15-ročnú Alenku bodol do brucha, potom sa pokúsil zaútočiť na jej kamarátku. Tej sa podarilo vyšmyknúť. Stav zranenej školáčky bol kritický. O jej život bojovali lekári počas niekoľko hodinovej komplikovanej operácie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy