Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Deti po dopravnej nehode skončili v nemocnici
Zdielať na

Deti po dopravnej nehode skončili v nemocnici

STUPAVA / Nepozornosť vodiča spôsobila v Bratislave dopravnú nehodu. V jednom z áut sa viezli aj dve deti, ktoré po zrážke skončili v nemocnici.

​Nehoda viacerých áut v pondelok, 3. apríla, v ranných hodinách obmedzila premávku na križovatke z diaľnice D2. Autá sa zrazili okolo ôsmej ráno na úseku medzi Bratislavou a Stupavou. Podľa informácií TV JOJ jeden z vodičov nedal na križovatke prednosť autu, ktoré išlo po hlavnej ceste. Na miesto v krátkom čase dorazili záchranári.

"Dnes v ranných hodinách zasahovala posádka RZP našej záchranky pri vami uvedenej dopravnej nehode. Na mieste udalosti boli ošetrení jedna dospelá osoba a dve maloleté, ktoré boli následne v stabilizovanom stave prevezené na ďalšie ošetrenie do zdravotníckeho zariadenia," uviedla hovorkyňa ZZS Bratislava Darina Schreková Podľa informácií TV JOJ záchranári na mieste ošetrovali 7-ročného chlapca, ktorý bol po náraze v bezvedomí, aj jeho 5-ročnú sestru a ich maminu. Ich stav po prvotných vyšetreniach našťastie nie je už vážny.

Aj napriek tomu, že úsek na tejto frekventovanej križovatke je prehľadný, dochádza tu často k dopravným nehodám. Hlavne nepozornosť a neopatrnosť vodičov. Nezastavenie na stopke a neprimeraná rýchlosť sú často dôvodom pokrčených plechov a, žiaľ, aj zranení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy