Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
NAKA: Na známych uliciach zadržali viacero podozrivých
Zdielať na

NAKA: Na známych uliciach zadržali viacero podozrivých

SEREĎ / V Seredi opäť zasahovala NAKA. Na dobre známych uliciach zadržali viacero podozrivých. Akcia súvisela s drogovým biznisom. Z pred bytovky dokonca odtiahli aj luxusné auto.

​Bytovku na Námestí Slobody, ako aj dobre známy objekt na Cukrovarskej ulici v Seredi začali kukláči prehľadávať v ranných hodinách. Zadržali aj viacero podozrivých ľudí. Napríklad aj jednu ženu, ktorá nešetrila vulgarizmami. Pre miestnych, ale aj pre okolie má byť dobre známa v drogovom biznise. Pred jej dverami na prvom poschodí sa denne striedali ľudia a pred panelákom parkovali autá s rôznymi evidenčnými číslami.

Po domovej prehliadke policajti skontrolovali aj s pomocou špeciálne cvičeného psa dve luxusné autá odparkované pred bytovkou. Tie mali patriť práve zadržanej žene a jej rodine. Po celý čas vykrikovala vulgarizmy a upokojovať ju museli policajti. "Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil niektoré zo zadržaných osôb z drogovej trestnej činnosti," informovala hovorkyňa PPZ Karolína Barinková.

Zadržaná žena s putami na rukách bola po celý čas pri policajtoch a tvár si ukrývala pod šatkou. Jedno z kontrolovaných áut zaistili a z parkoviska ho odtiahla odťahová služba. Zadržanú ženu previezli na policajnú stanicu. Informácie o tom, čo všetko policajti pri domových kontrolách zaistili, zatiaľ nepovedali. "Bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," dodala Barinková.

Na rovnakej ulici, no o pár metrov ďalej, zasahovali kukláči a kriminalisti aj pred rokom. Policajti vtedy zadržali päť ľudí a urobili niekoľko domových prehliadok. Zaistili nielen drogy, ale aj značnú finančnú hotovosť. Aj vtedy sa zadržiavanie nezaobišlo bez vulgarizmov. Policajné zložky dobre známe seredské podsvetie, ako aj jeho okolie, postupne rozkladajú. Iba počas dvoch rokov pri viacerých akciách pod krycím názvom "Venal" zadržali desiatky ľudí, vrátane hlavy zločineckej skupiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy