Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mŕtvy muž na balkóne bytového domu: Seniora našiel jeho syn
Zdielať na

Mŕtvy muž na balkóne bytového domu: Seniora našiel jeho syn

BRATISLAVA / Nešťastie v bratislavskom Ružinove. Na život si siahol 83-ročný muž. Bezvládne telo spoločne so strelnou zbraňou našiel na balkóne jeho syn. Podľa informácií televízie JOJ mal nebohý zbraň v legálnej držbe.

Tragédia sa stala v dopoludňajších hodinách na treťom poschodí bytového domu. 83-ročný muž si sadol na balkón, namieril zbraň proti sebe a vystrelil. "Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II boli vyslaní do jedného z bytov na Kaštieľskej ulici v Bratislave, kde sa malo nachádzať telo muža bez známok života," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podľa informácií TV JOJ sa mal nebohý na balkóne nachádzať niekoľko hodín. Mužovo bezvládne telo našiel až jeho syn. Obhliadajúci lekár len mohol skonštatovať smrť.

V jeho blízkosti sa našla aj strelná zbraň. "Na mieste bolo zistené, že muž mal zbraň v legálnej držbe," informovala Jana Šimunková. Na miesto činu preto prišli aj kriminalisti, ktorí zaisťovali stopy. Vyšetrovateľ už v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy