Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vytiahol nôž na vlastného otca a vyhrážal sa mu zabitím
Zdielať na

Vytiahol nôž na vlastného otca a vyhrážal sa mu zabitím

VRANOV NAD TOPĽOU / Vytiahol nôž na vlastného otca a vyhrážal sa mu zabitím. Tým sa ale vyčíňanie agresívneho mladíka z vranovského okresu neskončilo. Pustil plyn na sporáku a rodičovský dom chcel vyhodiť do vzduchu.

Agresívny muž po dráme v jednom z rodinných domov skončil v rukách polície. S nožom v ruke sa vyhrážal otcovi, s ktorým býva spoločne pod jednou strechou. "Vyhrážal sa otcovi, že mu odreže hlavu, že ho zabije a potom zakope," informoval hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 30-ročný muž, ktorý má problémy s alkoholom, hazardoval aj s pusteným plynom. Drámu ukončila až privolaná policajná hliadka.

"Syn bol natoľko agresívny, že porozbíjal zariadenie v dome. Neskôr dokonca pustil plyn na sporáku v kuchyni s tým, že celý dom vyhodí do vzduchu," dodala Ligdayová. Agresívneho muža zadržali policajti. Po vytriezvení v policajnej cele ho predviedli pred vranovský okresný súd. "Sudca vzal obvineného do väzby pre dôvodnú obavu, že by mohol pokračovať v páchaní trestnej činnosti," oznámila hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy