Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia obvinila muža z vraždy pri Michalovciach
Zdielať na

Polícia obvinila muža z vraždy pri Michalovciach

VEĽKÉ SLEMENCE (OKR. MICHALOVCE) / V okrese Michalovce došlo dnes v noci k ďalšej vražde. Smutná štatistika tohto roka sa rozšírila o smrť 51-ročnej ženy v obci Veľké Slemence. Hlavným podozrivým zo spáchania závažného zločinu je jej manžel.

Keď prišli na miesto policajné zložky, Marika už nejavila žiadne známky života. V čase tragédie sa spolu s ňou v dome nachádzal iba jej manžel. Manželský pár prevádzkoval v dedine bar. Naposledy ich tam spolu videli iba niekoľko minút pred tragédiou. Návštevníci si nevšimli nič podozrivé. 

Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Polícia skúma motív aj priebeh celého incidentu. Zároveň sa čaká na expertízu smrtiacej zbrane a výsledky pitvy.

Padlo obvinenie

Z vraždy 51-ročnej ženy v obci Veľké Slemence, okres Michalovce, polícia obvinila jej 53-ročného manžela. Vyšetrovateľ pre neho žiada väzbu. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že po slovnej výmene názorov muž s úmyslom usmrtiť vzal pravdepodobne kuchynský nôž a ženu bodol do oblasti hrudníka. Zraneniam na mieste podľahla. "Muža na mieste činu policajti zadržali, podrobili ho dychovej skúške, ktorej výsledok bol v prepočte 1,77 promile. Kriminalistický technik zaistil aj viaceré stopy, ktoré boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie," uviedla hovorkyňa.

Vec podľa nej prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý začal trestné stíhanie. "Vykonané procesné úkony a získaná dôkazná situácia umožnila krajskému policajnému vyšetrovateľovi z obzvlášť závažného zločinu vraždy obviniť 53-ročného muža," dodala Ivanová. Vyšetrovateľ podal podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody až na doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy