Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po čelnej zrážke skončili vodiči s vážnymi zraneniami v nemocnici
Zdielať na

Po čelnej zrážke skončili vodiči s vážnymi zraneniami v nemocnici

BRESTOV NAD LABORCOM / Vážna dopravná nehoda sa stala v utorok 21. marca na cestách Horného Zemplína. Bola to čelná zrážka. Obaja vodiči skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici. Ako k nehode došlo zatiaľ nie je jasné.

Na miesto smerovali všetky záchranné zložky. Jedno z áut zablokovalo križovatku, druhé skončilo v poli. "Na vozidlách sme vykonali protipožiarne opatrenie, pričom jedno z vozidiel už bolo hasené okoloidúcim vodičom," informuje veliteľ zásahu HaZZ Humenné Maroš Baťko. Bola to kolízia dvoch áut. K zrážke došlo medzi obcami Zbudské Dlhé a Brestov nad Laborcom. 

V každom aute bol iba vodič. Jedno šoférovala 44-ročná žena z Rokytoviec, druhé 65-ročný muž z Hrabovca nad Laborcom. Oboch s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice. Ako k zrážke došlo stále známe nie je. Nasledovať bude rozsiahle policajné vyšetrovanie. "K prípadu bol pribratý aj znalec z odboru dopravy," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Počas dokumentovania následkov nehody bol úsek cesty v oboch smeroch uzavretý viac ako dve hodiny. Niektorí vodiči zvolili obchádzku po poli. Oboch vodičov čakala po kolízii dychová skúška. Vzhľadom na zdravotný stav sa jej však mohol podrobiť iba jeden z vodičov. U toho bol výsledok negatívny.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy