Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Čunove vyplavilo telo muža. Vo vode mal byť dlhšie
Zdielať na

V Čunove vyplavilo telo muža. Vo vode mal byť dlhšie

ČUNOVO / Nehybné telo našli v Dunaji v Čunove. Malo byť vo vode už dlhšie. Pravdepodobne by mohlo ísť o nezvestného mladého muža, po ktorom vyhlásili pátranie. Presnú identitu zistia až pri pitve.

Nehybné telo vo vode zbadal muž, ktorý krátko po 4-tej hodine popoludní zaparkoval neďaleko odtiaľ auto. V okolí sa pohybuje veľa ľudí, keďže je nablízku reštaurácia, vyhľadávaná turistami. K vodnému dielu dorazili hasiči a policajti a miesto opáskovali. "Na linku tiesňového volania 155 sme od kolegov z polície obdržali hlásenie o náleze mŕtveho tela vo vodnom diele. Na miesto sme vyslali obhliadajúceho lekára," povedal hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Martin Balko. 

Nehybné telo na hladine vody bolo neďaleko brehu. Do vody preto museli ísť aj potápači. "Začali vyťahovať niečo z vody. Behali tu potápači a potom prišiel už iba koroner," dodala svedkyňa. Muž nemal pri sebe doklady a vo vode mal byť dlhšie. Na zistenie totožnosti, ako aj príčiny smrti obhliadajúca lekárka nariadila pitvu.

Podľa informácií TV JOJ by malo ísť o nezvestného 21-ročného Jána z Malaciek, ktorý je nezvestný od 8. februára. Nasvedčuje tomu aj oblečenie, ktoré mal nebohý na sebe. Svoje auto nechal na parkovisku pred Botanickou záhradou v Bratislave a odvtedy o ňom nikto nič nevedel. Po Jánovi pátrali policajti, pátracie tímy, ako aj desiatky dobrovoľníkov vrátane kamarátov a hasičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy